Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 Premio 1 Premio 6 Premio 3 Premio 4 Premio 5 Premio 6

DUBAI

Egyesült Arab Emirátusok / Dubai És Az Egyesült Arab Emí / Dubai És Az Egyesült Arab Emí

Utazás:

A világhírű EMIRATES légitársasággal

Szállás:

Dubai És Az Egyesült Arab Emírségek: Luxusprogram .

Szállás információk:

A program során tervezett hotelek:
Hotel Aloft Abu Dhabi****
Holiday Inn Bur Dubai
Hotel Marjan Island Resort and Spa Ras al Khaimah*****

Szállás szolgáltatások:

1. NAP | Érkezés Dubai-ba
Repülés Dubai-ba Budapestről, majd transzfer a hotelbe, Abu Dhabiba. Szállás 2 éjszakára: Hotel Aloft Abu Dhabi****

2.NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
FAKULTATÍV programajánlatunk: Abu Dhabi ? Ferrari World-kirándulás. A Yas szigeten található, a világ legnagyobb fedett vidámparkjának számító komplexum, mely 200.000 négyzetméteren terül el. A Ferrari-mítosz köré épült szabadidőparkban lélegzetelállító élményt garantál a világ leggyorsabb hullámvasútja, a Formula Rossa, mely 240 km/órás sebességre képes felgyorsulni. Amennyiben megvásárolták vacsoracsomagunkat, részt vesznek Dubaiban egy felejthetetlen esti hajózáson vacsorával egybekötve.

3.NAP | Abu Dhabi- Dubai
Reggeli után ámulatra késztet majd bennünket Abu Dhabiban a gigantikus Nagymecset, mely a 3. legnagyobb ilyen jellegű építmény a világon. Megcsodálhatjuk a legendás Emirates Palace Hotelt, mely az arab kultúra előtt tiszteleg. Ezt követően megérkezünk az Örökség faluba, melyet a néhai Zayed Ben Sultan al Nahyan sejk tervezett, és a múlt kincseit őrzi. Hagyományos épületek, kiállítások, kis boltok kalauzolnak el minket a letűnt idők világába. Dubai felé megállunk egy tradicionális bőrkereskedésnél. FAKULTATÍV programként csodálja meg a Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletén helyet foglaló kilátóközpontból Ön elé táruló kilátást! Megörökíthetjük majd a világ legnagyobb szökőkútját, a Dubai Water Fountain-t, mely fény- és zenejátékkal bűvöli el a látogatókat. Szállás 2 éjszakára: Hotel Holiday Inn Dubai****

4. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
FAKULTATÍV program: Arábia titokzatos sivatagának szívébe utazunk terepjáróval, ahol egy magával ragadó, időtlen világ fogad minket. Egy autentikus beduin táborba lépve a keleti mesék és beduin hagyományok csodái közé csöppenünk. Vállalkozhatunk egy rövid tevegélésre is. A csillagokkal ékesített égbolt alatt, a fülbemászó arab dallamokat hallgatva, a lenyűgöző hastáncot figyelve azt fogjuk kívánni, hogy ez a mesébe illő éjszaka sose érjen véget. Fenséges büfévacsora koronázza meg az estét. Szállás Dubaiban.

5.NAP | Dubai városnézés
Dubai rövid idő alatt az egyik leghíresebb és legkifinomultabb város lett a világon. Neve egyet jelent a mérhetetlen luxussal, a modern pompával. Hogy megérthessük ezt a hihetetlen mértékű és léptékű fejlődést, képet kell kapnunk a napsütötte futurisztikus város természeti kincseiről, társadalmáról, technológiai fejlesztéseiről. A város ugyanakkor büszke beduin gyökereire is. Első állomásunk a Jumeirah Pálma, az elképesztő, 5x5 kilométeres, fatörzset és 16 pálmalevelet, körülötte pedig félholdat formázó mesterséges sziget, melyen hotelek és villák sorakoznak. A Dubai jelképének számító, ikonikus Burj Al Arab hétcsillagos luxusszálló vitorlás formájú sziluettjével messziről vonzza a tekintetet. Az Emírségek tagállamai egymás között nem számolnak fel vámot, és ÁFA nincs, így rendkívül olcsón bocsájtják áruba az egész világon nagy népszerűségnek örvendő szőnyegeiket, és arany ékszereiket. Ennek előnyeit mi is élvezhetjük, amikor egy üzletet felkeresve pompásabbnál pompásabb kincsek között válogathatunk. A hagyományos piacon, azaz soukban az egzotikusnál egzotikusabb fűszerek, és egyéb ínyencségek cserélnek gazdát. Utazás Ras al Khaimah-ba, szállás 2 éjszakára: Hotel Marjan Island Resort and Spa Ras al Khaimah*****

6. NAP | Ras al Khaimah
Élvezze a luxushotel nyújtotta szolgáltatásokat, használja ki a kikapcsolódás tökéletes pillanatait a tengerparton, ebben az álomszép környezetben! Hagyja, hogy a Perzsa-öböl kékeszölden csillámló vizének szemkápráztató látványa Önt is elbűvölje, töltődjön fel a simogató napsugarak érintésével! Feledkezzen el a hétköznapok nyomasztó stresszéről, minden problémájáról, adja át magát a gondtalan pihenésnek, édes semmittevésnek! Vegyen részt fakultatív programon: Musandam hajókirándulás. Szállás: Ras al Khaimah.

7. NAP | Hazautazás

Ellátás:

Reggelivel.
Vacsoracsomag felára: (vacsora a 3., 5. és 6. nap, és esti hajózás vacsorával): 44.900 Ft/fő

A csomagár tartalmazza:

- Repülőjegyet oda-vissza az Emirates légitársasággal Budapestről.
- A repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: feladott poggyász: 30 kg/fő, kézipoggyász: 7 kg/fő, repülőtéri check-in. Extra súlyhatárok!
- Transzfert: modern, légkondicionált buszokkal
- Érdekes kirándulóprogramokat légkondocionált, modern buszokkal: Dubai városnézés, Abu Dhabi városnézés
- Szállást 4 és 5 csillagos hotelekben
- Reggelit
- Magyar nyelvű idegenvezetést a szervezett programok alkalmával
- Ingyenes parkolást Budapesten a repülőtér közelében VIP parkolóban
A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA:
- Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
- Repülőtéri illeték: 79.990 Ft/fő
- Abu Dhabi, Dubai és Ras al Khaimah Tourism fee (helyi adó, kijelentkezéskor éjszakánként fizetendő): kb. 20 dirham/szoba/éj

AMIKET AJÁNLUNK ÖNNEK:
- Vacsoracsomag (vacsora a 3., 5. és 6. nap, esti hajózás vacsorával a 2. napon): 44.900 Ft/fő
- Fakultatív programcsomag (Ferrari World Abu Dhabi, Burj Khalifa kilátóterasz, sivatagi szafari vacsorával): 54.000 Ft/fő Előzetesen foglalható, kedvezményes ár!
- Külön foglalható fakultatív program (Musandam-kirándulás): 31.900 Ft/fő
- Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő
- Baleset- és poggyászbiztosítás
- Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 10.990 Ft/fő/éj


Utazásszervező: Premio Travel U-001503