Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7

ERDÉLY

Erdély / Erdélyi Körutazások / Klasszikus Székelyföld

BUSZOS UTAZÁS 2017.04.28-05.01. (4 nap / 3 éjszaka) Félpanziós ellátással

Utazás:

Busszal

Szállás:

Klasszikus Székelyföld .

Szállás információk:

1 éjszaka 3*-os szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban Torda térségében. 2-3 éjszaka Zetelakán, magyar családok által a falusi turizmus keretein belül üzemeltetett, egyszerű vendégházakban. A vendégházakban általában 2 szobához tartozik egy fürdőszoba/WC.

Szállás szolgáltatások:

1. nap:
Indulás reggel Budapestről, utazás rövid megállókkal Erdélybe. Séta Nagyvárad belvárosában, a nagyváradi vár, Püspöki palota és templom megtekintése, majd pihenő a Királyhágón. Továbbutazás a bánffyhunyadi református templomhoz, majd elutazás Kolozsvárra, ahol városnézés, melynek során a következő műemlékeket tekintjük meg: Mátyás szobor, Szent Mihály templom, Mátyás szülőháza, Farkas utcai református templom.
Vacsora és szállás Torda térségében.
2. nap:
Reggeli után látogatás Torockóra a patinás kis falucskába, a Székelykő alatt. Majd rövid pihenő a Tordai-hasadék bejáratánál, mely után megtekintjük a Tordai-sóbányát. Útközben vásárlási lehetőség a fazekasmestereiről és termékeiről ismert Korondon. Pihenő és séta a szovátai Medve-tó partján. A szálláshelyre érkezés előtt rövid városnézés és szabadprogram a székelyek fővárosában, Székelyudvarhelyen.
Vacsora és szállás Zetelakán.
3. nap:
Délelőtt látogatás Csíksomlyóra a híres templom és zarándokhely megtekintése, majd rövid megálló Madéfalván a székelygyilkolás emlékműnél. Utazás a legendás szépségű Békás-szoroshoz, sétát teszünk a Békás-patak szurdokvölgyébe. A Gyilkos-tónál csónakázásra illetve sétára és egy kis pihenésre nyílik lehetőség. Hazafelé fényképezés és séta a Zeteváraljai-tó gátján. Vacsora és szállás Zetelakán.
4. nap:
Reggeli után hazaindulás Az 1849-es csatatér és emlékhely megtekintése Fehéregyházán. Továbbutazás Segesvárra, ismerkedés a szász kultúrával és építészettel, rövid várséta, az óratorony megtekintése, majd továbbutazás Marosvásárhelyre, ahol rövid városnézés után búcsút veszünk Erdélytől és hazaindulunk.
Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

Ellátás:

Félpanzió

Kedvezmény/felár:

Egyágyas felár: 4.100 Ft/fő
Gyerekkedvezmény: 6 éves korig 50%

Egyéb információk:

Minimum létszám: 30 fő. 35 fő jelentkezése esetén az ár: 44 900 Ft/fő.
A programokban nyitva tartás függvényében változás előfordulhat!

A csomagár tartalmazza:

utazást modern autóbusszal
a program szerinti szállást félpanziós ellátással
idegenvezetést végig a programok során
sztornó biztosítást
A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA:
a belépőket (kb. 4 000 Ft/fő)
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.