Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 2 2 3

Horvátország / Dalmácia / Dalmát Körutazás

Világörökségek Dalmáciában - BUSZOS UTAZÁS - 2018. június 21-26.

Utazás:

komfortos autóbusszal.

Szállás:

Dalmácia .

Ellátás:

reggeli.

Kedvezmény/felár:

Egyágyas felár: 26 500 Ft/fő
Félpanziós felár: 12 900 Ft/fő

Egyéb információk:

1. nap: Zadar
Indulás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid megállókkal Horvátországba. Délután városnézés Zadarban, majd szabadidő az olaszos hangulatú történelmi belvárosban. Szállás a tengerparti kisvárosban Biogradban, háromcsillagos szállodában.

2. nap: Kornati-szigetek
Pihenés a tengerparton vagy fakultatív egész napos hajókirándulás a Kornati Nemzeti Parkban. Az UNESCO világörökségéhez tartozó Kornati-szigetek az Adria egyik legnagyobb szigetcsoportját alkotják. A 220 négyzetkilométeres területen több mint 140 fehér sziklás lakatlan sziget található. A természeti szépségek mellett az illír várak és a római villaromok teszik még érdekesebbé a szigetvilágot. A fehér sziklák bámulatos egységet alkotnak a zavarba ejtően kék tengerrel - a látvány mindenkit megbabonáz! A kirándulás során ebédet is felszolgálnak a hajón.

3. nap: KRKA Nemzeti Park- Sibenik
Délelőtt kirándulás a Krka Nemzeti Parkba, mely Dalmácia egyik legszebb természeti látnivalója. A park elsőszámú látványossága a 17 lépcsőből álló 46 méter szintkülönbséggel rendelkező nagy vízesés, ahol a folyó fölötti fahidakon sétálva gyönyörködhetünk a kisebb-nagyobb zuhatagokban. Délután utazás Sibenikbe, a dalmát part velencei hangulatú kisvárosába. Városnézést és rövid szabadidőt követően utazás a szálláshelyre. Szállás Sinjben három csillagos szállodában.

4. nap: Trogir-Split
Délelőtt városnézés Trogirban, a dalmát riviéra egyik legősibb és legizgalmasabb városkájában. Csodálatos óvárosa az UNESCO világörökségének része. Délután továbbutazás, majd városnézés Splitben, Dalmácia fővárosában. Megtekintjük a szintén világörökségi védelem alatt álló római kori, gigantikus méretű Diocletianus-palotát, valamint Split nyüzsgő óvárosát, mely tulajdonképpen a palota belsejében épült - jórészt annak köveiből -, így a keskeny sikátorokban sétálva lépten-nyomon előbukkannak az egykori palota monumentális maradványai. A városnézést követően szabadidő, majd továbbutazás a szálláshelyre. Szállás Neumban, három csillagos szállodában.

5. nap: Dubrovnik
Egész napos program Dubrovnikban. A város Horvátország talán leggyönyörűbb városa és a világ egyik legszebb üdülőhelye, óvárosa 1994 óta az UNESCO világörökség része. Gyönyörű házacskái és kristálytiszta, mélykék tengere rabul ejti az ide érkezőket. Az Adria gyöngyszemének is nevezett város a horvát nyelv és irodalom központja, számos híres író szülőhelye. George Bernard Shaw egyszerűen így fogalmaz: "Ha látni akarod a földi paradicsomot, gyere el Dubrovnikba". Városnézést követően szabadprogram, majd este visszautazás a szálláshelyre.

6. nap: Hazautazás
Búcsú Dalmáciától. Reggeli után hazautazás rövid megállókkal Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A nyitva tartások függvényében a programokban illetve időpontjukban módosulások történhetnek.

Minimum létszám: 40 fő.
36-39 fő jelentkezése esetén a részvételi díj 136 500 Ft/fő
30-35 fő esetén 147 500 Ft/fő

A csomagár tartalmazza:

utazást komfortos autóbusszal, 5 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, reggelit, magyar nyelvű csoportkísérőt végig az utazás során, sztornóbiztosítást.

A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA:
a belépőjegyeket (Krka Nemzeti Park belépőjegy 4 300 Ft), a fakultatív kirándulást a Kornati Nemzeti Parkba (12 900 Ft/fő), melyek irodánkban fizetendőek, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Árak:

Ft/fő/1 éj
reggeli
2 ágyas szoba
06.21 - 06.26
129 500,-