Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Novi Vinodolski

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Butkovic Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: a mediterrán hangulatú apartmanház Novi Vinodolski központjától rövid sétára található egy csendes zöldövezetben. Mindössze 250 m-re helyezkedik el a tengertől és a gyönyörű strandtól.
Elhelyezés: 2 + 1 fős 22/24 nm-es stúdiókban: légkondicionált, háló-nappali-konyhasarok egy légtérben, fürdőszoba zuhanyzóval, 6/15 nm-es erkéllyel, vagy 2+2 fős apartmanban: egy hálószobás, felszerelt konyhával, a nappaliban kihúzható kanapéval 2 fő részére, fürdőszoba zuhanyzóval, TV-vel, 12 nm-es erkéllyel.

Ellátás:

Ellátás: önellátás

Kedvezmény/felár:

Felár: légkondicionálás 6 EUR / nap, helyszínen fizetendő.

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: rezsiköltséget, ágyneműhasználatot, végső takarítást, idegenforgalmi adót.
Minimum tartózkodás: 7éj, szombati érkezéssel.