Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Icici

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Victoria Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: Iciciben, Opatija központjától 3,5 kilométerre, a tengerparttól és a strandtól 100 méterre helyezkedik el, a közelben éttermek, boltok, vásárlási lehetőség. Opatija híres promenádja, látnivalói tömegközlekedéssel is könnyen elérhetők.

Elhelyezés: a kétszintes házban 2 fős, 2+1 fős és 2+2 fős apartmanok találhatók. 2 fős apartman: a ház első emeletén helyezkedik el, 30 nm-es, franciaágyas hálószobával rendelkezik, a konyha és a nappali egy légtérben található, fürdőszoba tusolóval és WC-vel, SAT-TV, erkély. 2+1 fős apartman: felszereltsége megegyezik a 2 fős apartmanéval, a pótágy a hálószobában van elhelyezve. 2+2 fős apartman: 36 nm-es, két hálószobás, a nappali és a konyha egy légtérben található, fürdőszoba tusolóval és WC-vel, SAT-TV, erkély.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: a kertben grillezési lehetőség.

Ellátás:

Önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: a ház udvarán ingyenes.
Az ár tartalmazza: szállás-, áram-, gáz-, víz-, ágynemű- és törölköző használat, parkolás, idegenforgalmi adó, bejelentkezési díj.