Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Moscenicka Draga

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg

Szállás:

Bella Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: Opatijától 15 kilométerre Mosenicka Draga a strandjától és központjától 100 méterre található, a közelben éttermek és vásárlási lehetőség.

Elhelyezés: 2 fős és 2+1 fős stúdióban valamint, 2+2 fős apartmanokban. 2 fős stúdió: egy légterű, kb. 18 nm-es, franciaágyas, erkélyes, konyhasarokkal rendelkezik, fürdőszobában tusoló és WC található. 2+1 fős stúdió: felszereltsége megegyezik a 2 fős stúdióval, de a hálószobában +1 ággyal. 2+2 fős apartman: kb. 50 nm-es, franciaágyas hálóval, erkélyes, a nappali és a konyha egy légtérben található, ahol további 2 fő elhelyezésére alkalmas kihúzható kanapé áll rendelkezésre. Fürdőszoba tusolóval és WC-vel.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: klíma, wifi, kertben grillezési lehetőség, közös terasz.

Ellátás:

Önellátás

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenes.