Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Selce

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg

Szállás:

Slaven & Pavillions Slaven ** Hotel***

Szállás információk:

Leírás: Selce központjától nem messze, az aprókavicsos-köves strandtól 50 méterre helyezkedik el a Hotel Slaven *** melléképületével a Pavillion Slaven-el. A főépület szobái 3 csillagos, a melléképületé 2 csillagos kategóriájúak.

Elhelyezés: melléképületi 2 csillagos, kétágyas tenger felőli szobákban, valamint főépületi 3 csillagos, északi oldalra, vagy tengerre néző szobákban.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: ingyenes parkolás, étterem, bár, tv-szoba, széf a recepción, wifi, gyereksarok, felár ellenében kisállat vihető.

Ellátás:

Ellátás: félpanzió, teljes panzió igényelhető: 3 000 Ft/fő/alkalom.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: 6 éves korig 2 felnőttel egy szobában pótágyon ingyenes, 6-12 éves korig 50%, 12-18 éves korig 30%, felnőttek pótágyon 10%.

Egyéb információk:

Parkolás: a szálloda parkolójában ingyenes.
Az ár nem tartalmazza: egyszeri bejelentkezési díj 460 Ft/fő, idegenforgalmi adó 460 Ft/fő/éj, mely irodánkban fizetendő.
Minimum tartózkodás: 07.14-08.18. között 7 éj, 06.30-07.14. és 08.18-.09.08. között 5 éj, 06.02-06.30. és 09.08-09.22. között 2 éj.