Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6

VARÁZSLATOS SALZKAMMERGUT

Ausztria / Varázslatos Salzkammergut / Salzkammergut Körutazás

Varázslatos Salzkammergut - BUSZOS UTAZÁS - 2017.09.08-10.

Utazás:

autóbusszal

Szállás:

Varázslatos Salzkammergut .

Szállás információk:

szállás a programleírás szerint

Szállás szolgáltatások:

1 nap: Budapest - Bad Ischl - Hallstatt - Annaberg im Lammertal

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Első megállónk Bad Ischl, ahol megtekintjük a Kaiservillát, Ferenc József egykori nyári rezidenciáját. Itt találkozott az osztrák császár illetve magyar királyunk először feleségével, Sissivel. A villában korhűen megőrzött fogadószobákon és lakóhelyiségeken haladunk át, melyek számtalan vadásztrófeával, tükörrel és a császárné által készített fotókkal vannak díszítve. A villa bejárását követően annak kertjében gyönyörködhetünk majd, lehetőségünk lesz az óvárosban is tenni egy sétát és akár egy híres bad ischl-i islert is megízlelhetünk. A császári kaland után továbbutazunk a barokk városkába Hallstattba. Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott kisvárosban sétálva megcsodáljuk az utcákat, Ausztria legbájosabb főterét, a gótikus templomot, sőt a bátrabbak a Csontkápolnába is bemehetnek. A késő délutáni órákban indulunk Annaberg im Lammertal-ba, ahol elfoglaljuk szállodai szobáinkat.

2 nap: Salzburg - St. Gilgen - St. Wolfgang

Reggelit követően, salzkammerguti utunkat Salzburg felfedezésével folytatjuk. Sétálunk a varázslatos barokk óvárosban, megtekintjük a Dómot, Mozart szülőházát, a Mirabell kastélyt és kertjét. Ezurán szabadprogram keretein belül Salzburg várának megtekintésére nyílik lehetőség. A Mönchsberg szikláin tornyosuló Hohensalzburg várhoz siklón utazva juthatunk fel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. Szabadidőnkben megkóstolhatjuk a híres Mozart golyót, illetve a város legendás kávéházaiban ihatunk egy tradicionális salzburgi kávét. Salzburgi programunk után továbbutazunk a Wolfgangsee-hez, ahol St. Gilgen és St. Wolfgang városaiban sétálva gyönyörködünk a lélegzetelállító természeti látványban. Az esti órákban indulunk vissza szállásunkra.

3 nap: Gosau-tó - Gmunden - Budapest

Reggeli után a Gosau-tóhoz utazunk, ami a salzkammerguti tóvidék legvadregényesebb tava. Tiszta időben a Dachstein hegység közel 3000 méter magas csúcsának tükröződését csodálhatjuk meg a vízfelszínen, illetve a felejthetetlen látványhoz hozzájárul a Gosaukamm csipkés hegyláncának fenséges látványa. A tó körüli sétát követően a Traunsee partján fekvő, festői szépségű Gmunden városkába látogatunk. Rövid sétát teszünk az egykori híres üdülővárosban és a tóparti sétányon, ahol megcsodáljuk az Ort vízi kastélyt. A délutáni órákban indulunk vissza Budapestre. Érkezés várhatóan a késő esti órákban.

Ellátás:

reggeli
félpanziós felár: 4.300 Ft/fő

Kedvezmény/felár:

AKCIÓ!

A részvételi díj 57 900 Ft/ fő helyett kedvezményesen 47 900 Ft/fő félpanziós ellátással.

Klubtagsági kedvezmények:
1 000 Ft/fő bónusz, régi kék, oldtimer, ifjúsági tagsággal rendelkezők részére
1 500 Ft/fő standard, standard társtagság, oldtimer prémium, komfort tagsággal rendelkezők részére

Egyágyas felár:
8 300 Ft/fő

A csomagár tartalmazza:

utazást komfortos autóbusszal, szállást 3 csillagos szállodában reggelivel, magyar nyelvű csoportkísérőt végig az út során, sztornó biztosítást.
A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA:
belépőjegyeket (kb. 42 EUR), betegség-, baleset-, poggyász biztosítást


Minimum létszám: 40 fő.
Az utazást 40 fő alatt is indítjuk, ekkor a részvételi díj:

36-39 fő jelentkezése esetén a részvételi díj 52 900 Ft/fő
30-35 fő esetén
57 900 Ft/fő.

A nyitva tartások függvényében a programokban illetve időpontjukban módosulások történhetnek.