Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7

Horvát kempingek

Horvátország / Kvarner Öböl / Crikvenica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Kacjak Camping

Szállás információk:

Leírás: Dramalj közelében Crkvenicától mindössze 4,5 km-re a békés festői Kačjak félszigeten található, buja mediterrán növényekkel körülvéve. A nyaralók a kemping közelében lévő sziklás kavicsos tengerparton strandolhatnak. 145 szoba és 40 bungaló áll a vendégek rendelkezésére, amelyek nagy része a tenger felé néz.
Elhelyezés: 2+1 fős erkélyes, tenger felé néző szobákban, 2-3 fős vagy 3+1 fős teraszos, tenger felé néző bungalókban. A házak elhelyezkedése miatt nem minden esetben látszik a tenger az erkélyekről.