Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3 4

RÓMA ÉS KÖRNYÉKE

Olaszország / Róma És Környéke / Roma

Régió/Környék:

Róma nemcsak a világ egyik legizgalmasabb és legromantikusabb városa, hanem egyben vallási és kulturális központ már az Ókori Római Birodalom virágzása óta. Két és félezer éves történelemmel rendelkező számtalan történelmi műemlékkel, templommal, múzeummal vár ránk, akár a Vatikán Kincseit, a drámai szépségű Colosseumot, Capitoliumot vagy a Szent Péter- Bazilikát indulunk felfedezni. Rómában nemcsak a látványos épületeknek és műemlékeknek vagy nagy szerepe, hanem annak az utánozhatatlan hangulatnak is, amit magában rejt. Dobjon egy érmét a Tervi-kútba, igyon egy olasz kávét, ahol a helyi lakosok, sétáljon fel a Spanyol-lépcsőn és gyönyörködjön a kilátásban, így Ön sem fog kimaradni "Az örök város" csodálatos mindennapjaiból.

Utazás:

egyénileg.

Szállás:

Fabulous Camping

Szállás információk:

Leírás: a kemping rövid távolságra helyezkedik el Róma központjától és Ostia tengerpartjától, így ideális helyszíne lehet a családi nyaralásnak.

Elhelyezés: 4-5-6 fős légkondicionált mobil home-okban.
Botticelli: 4 fő részére, 1 franciaágyas hálószóba, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal, 2 fürdőszoba, terasz.
Giotto: 5 fő részére, 1 franciaágyas hálószoba, 1 háromágyas szoba emeletes ággyal, nappali konyhasarokkal, két fürdőszoba, terasz.
Leonardo: 6 fő részére, 1 franciaágyas hálószoba és 2 kétszemélyes hálószoba, nappali felszerelt konyhasarokkal és egy fürdőszoba zuhanyzóval és külön WC-vel, terasz.

Szállás szolgáltatások:

étterem, recepció (08:00-22:00), wifi az étteremben, tenisz- és focipálya, animáció, fagyizó, aquapark, szupermarket, mosoda, ATM, go-kart kölcsönző.

Ellátás:

önellátás.

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: légkondicionálás, ágyneműhasználat. A lakóegységeket tisztán kell visszaadni, ellenkező esetben 60 EUR végső takarítási díjat kérnek el (kisállattal érkezőknek kötelezően fizetendő).
Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 10 éves kor felett 2 EUR/fő/éj.
Minimum tartózkodás: 07.01-09.01. között 7 éjszaka.